Iubim broderia.

Iubim bogatia valorilor transmise prin ceea ce pare, la prima vedere, doar un fir de ata care poate scrie insa, atunci cand este insirat cu mestesug – o intreaga poveste.
Iubim acest mestesug si intelegem sa ne apropiem de el cu dragoste. Intelegem sa traducem cu maiestrie orice imagine in broderie. Una, doua, douasprezece, nouazeci si noua de culori nu pot oglindi frumusetea lumii dar pot incerca sa o faca intr-un mod unic, pasional. Daca o imagine conteaza pentru voi, va conta inzecit pentru noi. O vom scoate din anonimatul 2d al ecranului, al hartiei, ii vom da culoare si viata in relief. Pentru ca noi iti rescriem povestea cu “fir de aur”.

Broderia realizata de 101 Motive Romanesti foloseste tipare digitale oferind astfel posibiliti variate pentru decorarea si personalizarea articolelor textile si a accesoriilor vestimentare precum si a articolelor de incaltaminte si marochinarie. Peste modelele brodate de masinile de brodat putem aplica manual margele si perle, paiete, pene, benzi metalice, aducand un plus de valoare produsului finit. Pentru ca noua ne pasa si pentru ca masinile de brodat, oricat de performate sunt in slujba noastra, nu le suntem tributari.

brod-4

Broderia computerizata prezinta avantajul originalitatii produsului finit datorita spectrului larg de modele ce pot fi brodate, reducerea substantiala a timpului alocat realizarii acestora, durabilitatea in timp deoarece nu se deterioreaza la spalari multiple, si nu in ultimul rand cel mai bun raport calitate pret atat pentru produsele promotionale de serie cat si cele unicat.

Broderia publicitara este recomandata pentru personalizarea echipamentelor de lucru, uniformelor, articolelor si accesoriilor vestimentare, articolelor de incaltaminte si marochinarie utilizate in diverse domenii de activitate, conferind astfel originalitatea si eleganta companiei.

Broderia executata de noi este una caracterizata de un profund respect fata de material, insertiile folosite (termofilm, hidrofilm, non wowen…) avand rolul de a da tinuta, a proteja, a creste acuitatea modelului fara a periclita materialul – baza.

101 Motive Romanesti realizeaza broderie publicitara cu masini computerizate de ultima generatie fiind astfel solutia ideala pentru companiile partenere ca logo-ul, monogramele, textele sau imaginile brodate sa transmita mesajul propus timp indelungat comparativ cu alte procedee de personalizare.

Broderia poate fi realizata pe orice suport fie ca este vorba de materiale textile, cum ar fi: echipamente de lucru, echipamente medicale, echipamente sportive, halate, jachete, pantaloni, tricouri, camasi, costume, veste, pulovere, sepci, caciuli, palarii, rucsacuri, esarfe, sorturi, caciuli, manusi, ecusoane, huse auto, lenjerii, draperii, servete, fete de masa, steaguri, fanioane, etc) cat si articole de incaltaminte si marochinarie, cum ar fi: pantofi, papuci, bocanci de lucru, posete, manusi, portofele, curele, etc De asemenea, propunem clientilor nostri modelele brodate “in cruce” specifice motivelor traditionale romanesti

Putem realiza broderii pornind de la mostre / schite / poze sau putem propune alte modele din baza noastra de date. Elementele de design sunt prelucrate de catre softul specializat al masinilor de brodat care transforma prin digitalizare orice model grafic in format jpeg, psd, cdr, tif, png, etc in model 3 D ce urmeaza a fi brodat. Calitatea atei utilizate este un element important pentru stralucirea si eleganta broderiei finale, motiv pentru care folosim ata marca Madeira. Costul broderiei poate fi dimensionat in functie de cativa factori, cum ar fi: tipul materialului suport, cantitatea si calitatea broderiei (dimensiunea, numarul de culori utilizate, numarul de impunsaturi efectuate de masina de brodat.)
Pentru durabilitatea in timp a broderiei, produsele personalizate nu se fierb, nu se spală cu clor sau înălbitori şi se calcă pe dos sau acoperite cu un material de pânză.